Veolia Workshop and Office Warehouse Extension temporary warehouse solution

Veolia – producție și birouri

În cazul în care afacerea dumneavoastră este în creștere sau un contract recent exercită presiune asupra instalației de depozitare existente, soluția este extensia pentru depozite Lauralu. Am dezvoltat soluțiile noastre de extindere a depozitelor extrem de flexibile datorită formării lor modulare. Putem mări sau micșora clădirile temporare pe măsură ce se schimbă cerințele afacerii. Soluțiile temporare de depozitare creează flexibilitate pentru afacerea dvs. și permit un răspuns imediat la schimbările de pe piață.

Nivelul de investiție necesar este mult mai mic decât cel necesar pentru o clădire permanentă. Structurile noastre sunt montate pe o suprafață, necesitând intervenții puține sau deloc. Rezultatul – putem instala pe o serie de suprafețe, de exemplu un parc auto adiacent, o zonă rezistentă sau un teren de rezervă.

THP Hub Canopy Warehouse Extension Solutions temporary warehouse solution

Copertină pentru logistică și transporturi – THP

Lauralu are câteva soluții unicat și inovatoare, cu gama de extensii de depozitare demontabile. Toate structurile noastre sunt deschise, fără încrucișări interne ale structurii, astfel încât să nu existe restricții asupra mișcării în interior. Alte probleme cheie pentru acest tip de clădire sunt intrarea și condensarea apei. Pentru ambele, Lauralu a dezvoltat soluții inovatoare care depășesc practicile standard din industrie. Sistemul nostru unic de acoperiș termic (ATS) abordează problema de condensare și previne acumularea de căldură în timpul verii.

Beneficiile unei soluții de „temporare” de extindere a depozitului

Structurile din gama noastră Bati-Stock au mai multe avantaje față de clădirile industriale temporare standard. Acestea includ profiluri mai mari ale cadrelor și frontoane solide față de foliile din PVC. Toate structurile noastre sunt noi și fabricate la comandă în fabrica noastră. Cadrele noastre au o garanție de 10 ani și vin cu un pachet anual de întreținere. Demontabile, relocabile și durabile aceste structuri oferă o alternativă rentabilă, rapidă și flexibilă la o construcție tradițională.

Coca Cola Sidcup Warehouse Warehouse Extension Solutions temporary warehouse solution

Depozit Coca Cola

Afacerile și condițiile de marketing se schimbă în mod constant. Până când se construiește extensia permanentă, cerințele dvs. se pot modifica, de asemenea. Clădirile noastre temporare permit flexibilitate – putți micșora spațiul în cazul în care cererea se diminuează, o mutați sau o puteți chiar reloca.
Toate clădirile noastre de depozitare sunt disponibile pentru cumpărare sau închiriere (cu o durată minimă de 6 luni) și pot veni cu o serie de produse și servicii suplimentare, cum ar fi iluminarea cu LED-uri, stâlpi protectori sau barierele Armco. Vom lega clădirea de clădirile existente pentru a crea o adiție perfectă la depozitul dvs. sau puteți lega în mod autonom prin intermediul unei porți cu role.

Structurile noastre se ridică repede și pentru a evita interferența cu operațiunile zilnice, oferim o instalare flexibilă în perioadele de pauză, în weekend-uri.