Cladirile temporare Lauralu sunt funcționale, fiabile și extrem de rentabile. Puteți să închiriați sau să cumpărați și vă oferim o gamă largă de soluții potrivite pentru o mare varietate de aplicații.

Tipurile de clădiri temporare ale lui Lauralu sunt ideale pentru întreprinderile care necesită o soluție rapidă. Putem proiecta, livra și asambla într-o chestiune de zile. Clădirile noastre temporare pot oferi până la trei ani de utilizare sigură și funcțională.

Clădiri industriale

Clădirile noastre industriale temporare pot fi folosite pentru aproape orice aplicație. Cele mai importante sunt depozitarea, fabricarea, ambalarea, etichetarea, scanarea și încărcarea și descărcarea vehiculelor.

Garaj temporar

Putem oferi un garaj temporar pentru vehicule de toate dimensiunile. Acestea includ: HGV, cu remorcă dublă, sau chiar un avion. În plus, structurile noastre pot fi construite pe orice suprafață. Acest lucru va duce la o soluție rapidă pentru nevoile dumneavoastră de stocare.

Copertine

Copertinele noastre sunt eficiente din punct de vedere al costurilor și adăpostului în aer liber. Sunt potrivite pentru o gamă aproape nelimitată de aplicații. Mai mult, ele sunt relevante în special pentru companiile care lucrează în industriile de transport și logistică.

Clădirile noastre temporare sunt disponibile pentru închiriere sau cumpărare cu posibilități de leasing și cumpărare cât mai flexibile. Cu durate flexibile ale contractelor și o gamă de planuri de finanțare, puteți să vă distribuiți cheltuielile și să vă păstrați capacitatea de investiție într-o manieră optimă.

Pentru mai multe informații, sunați la +40 720 528 077. Putem oferi o estimare gratuită în 24 de ore. Alternativ, ne puteți trimite un e-mail la info@lauralu.ro.