Fiecare afacere caută întotdeauna să crească - uneori mai repede decât se aștepta!

shot two of temporary warehouse build showing stock inside for temporary storage solutions temporary storage buildings

Ce se întâmplă dacă trebuie să oferiți un depozit suplimentar, să protejați stocurile, să vă extindeți capacitatea de producție sau să vă continuați operațiunile cu întreruperi minime după un accident sau o urgență? Și toate în timp ultra-rapid.

O structura temporară poate fi soluția perfectă.

Flexibilitatea este un factor cheie – puteți închiria sau cumpăra o structură temporară Lauralu – vă oferim o gamă largă de combinații de mărimi, dimensiuni și opțiuni tehnice.

Cel mai important, o structură temporară poate oferi o soluție ultra-rapidă, fiind livrată, asamblată și operațională în doar 7 zile. Cu perioade de închiriere complet flexibile, de la 6 luni la 4 ani, vă puteți administra bugetul și puteți evita construcția lungă și costisitoare.

Și pentru că ele sunt economice și ușor de montat, structurile temporare sunt la fel de ușor de demontat și de a le muta pentru a se potrivi nevoilor dvs. în continuă schimbare.

La Lauralu ne propunem ca procesul de închiriere sau cumpărare a unei structuri temporare să fie cât se poate de ușor. Vă oferim o consultare gratuită la fața locului pentru a vă asculta nevoile și a vă sfătui cu privire la cea mai bună soluție pentru dumneavoastră. Proiectăm, fabricăm și instalăm, toate structurile noastre sunt fabricate de noi – nu reutilizăm. Toate clădirile noastre sunt garantate timp de 10 ani pentru rame de aluminiu și placări de oțel și 5 ani pentru membranele de acoperiș din PVC. Profilele sunt din aluminiu de cea mai bună calitate formate din 4 canale, iar plăcile de bază au 6 puncte de prindere și nu standardul de 4. Sistemul nostru inovator de acoperiș reduce remarcabil consumul de energie și previne condensul și sporește integritatea generală a clădirii.

Dacă afacerea dvs. este în căutarea unei soluții rapide și economice pentru depozitare sau pentru nevoile operaționale, merită să aruncați o privire la opțiunea temporară, deoarece dacă aveți nevoie de un depozit, de acoperire sau de un atelier, este posibil să vă surprindeți cât de ușor este.