O clădire temporară poate oferi soluția perfectă indiferent de cerințele dvs. logistice, de depozitare sau de fabricație!

temporary warehouse where a forklift driver is moving white goods about Temporary Buildings Temporary Building Temporary

Ce să alegeți? O structură temporară sau permanentă?

În lumea afacerilor în continuă schimbare, suntem în mod regulat solicitați: temporar sau permanent?

Ați asigurat comanda, dar nu aveți spațiul de stocare. Există o grabă sezonieră, prin urmare operațiunea dvs. trebuie să se extindă rapid. Utilizați spațiul liber pentru a vă ajuta să vă crească afacerea.

Închirierea unui depozit temporar vă oferă o soluție de stocare rapidă și eficientă pentru afacerea dvs.

Pe lângă instalarea super-rapidă, vă permite să vă extindeți și să creșteți capacitatea operațională. Clădirile temporare, fie că este vorba de o clădire temporară de stocare sau de o copertină industrială temporară, se dovedesc a fi o alternativă eficientă și rentabilă.

Cu costuri reduse de construcție, vom planifica, livra și asambla depozitele temporare fiind operaționale în doar 7 zile. Fără nevoie de fundație, acestea sunt ideale pentru o soluție rapidă de stocare sau de nevoi operaționale chiar și pe terenuri înclinate sau neuniforme.

În calitate de companie, firma Lauralu deține întregul lanț de aprovizionare. Controlăm toate aspectele legate de fabricație, asigurându-vă că vă veți primi foarte repede structura.

Temporary Buildings are fast and easy to put up and quick to take down. In addition they can move to provide the flexibility your changing requirements needs.

Clădirile temporare sunt rapid și ușor de asamblat și pot fi la fel de uțor și demontate. În plus, ele se pot muta pentru a oferi flexibilitatea cerințelor dvs. în schimbare.

Așadar, principalele beneficii ale structurilor temporare în locul celor permanente:

  • O soluție rapidă pentru stoc sau necesitate operațională
  • Nu este nevoie de construcții costisitoare sau de lungă durată
  • Nu există costuri de depozitare în afara amplasamentului
  • Opțiuni de închiriere sau cumpărare flexibile
  • Perioade de închiriere adaptate nevoilor dvs.

Dacă aceasta este ceea ce are nevoie de afacerea dvs., ar trebui să aruncați o privire la o clădire industrială temporară ca soluție la cerințele dumneavoastră.

Contactați-ne astăzi pentru a vă putea organiza noua expansiune în timp pentru a vă respecta termenele.

Pentru mai multe informații, sunași-ne la +40 720 528 077 și vă vom oferi o estimare gratuită în 24 de ore. Alternativ, ne puteți trimite un e-mail la adresa info@lauralu.ro