Structurile noastre temporare sunt ideale pentru întreprinderile care necesită o soluție rapidă pentru o aplicație pe termen scurt. Cu o varietate de opțiuni, ele sunt perfecte pentru perioade cuprinse între șase luni și patru ani.

A bespoke manufacturing/workshop solution for Temporary Structures

Structuri temporare

Structurile temporare Lauralu sunt ideale pentru companiile care necesită o soluție rapidă pentru o aplicație pe termen scurt. Cu o varietate de opțiuni, ele sunt perfecte pentru perioade cuprinse între șase luni și patru ani.
Cu tehnologia avansată de construcție modulară, structurile noastre temporare se pot adapta cu ușurință pentru a satisface nevoile companiilor industriale, întreprinderilor comerciale și chiar a instituțiilor publice, cum ar fi forțele armate. Avem structuri temporare disponibile ca stoc, într-o gamă de dimensiuni, de la 5 m la deschideri de 40 m. Ele se pot asambla pe orice suprafață a solului, deoarece nu necesită fundații sau picioare, în plus toate componentele și materialele sunt pre-fabricate în afara locației. Deoarece structurile noastre temporare sunt ușor de asamblat, putem realiza chiar și cele mai mari proiecte în doar 14 zile.
warehouse construction3
Thanks to our flexible roof systems we can even construct our temporary structures on sloping or uneven ground. There’s no need to perform any time-consuming groundwork ahead of installation, which means that we can assemble our temporary structures on almost any site.In addition to our modular stock products, we can tailor build bespoke temporary structures so meeting your unique business requirements. Should your circumstances ever change we can dismantle, relocate and modify with ease.
Datorită sistemelor flexibile de acoperiș, putem construi structurile noastre temporare chiar și pe un teren înclinat sau neuniform. Nu este nevoie să efectuați lucrări prealabile înaintea instalării, ceea ce înseamnă că putem asambla structurile noastre temporare pe aproape oriceteren. În plus, față de produsele noastre modulare, putem adapta construirea unor structuri temporare personalizate, astfel încât să îndeplinească cerințele dvs. unice de afaceri. În cazul în care circumstanțele se schimbă vreodată, putem să le demontăm, mutăm și să le modificăm cu ușurință.

Beneficiile alegerii structurilor Lauralu

  • Rapid & Flexibil – Structurile noastre pot fi asamblate rapid, oferind astfel o soluție rapidă pentru cerințele dvs. de depozitare, industriale sau comerciale.
  • Tehnologie modulară avansată – Putem adapta și muta clădirile dvs. temporare pentru a vă satisface nevoile în continuă schimbare.
  • Rentabilitate – Structurile se construiesc rapid și sunt ușor de întreținut, cu durate de contract extrem de flexibile, puteți închiria structurile noastre cât timp aveți nevoie.
  • O soluție versatilă – Aveți ocazia de a specifica absolut fiecare aspect al designului și construcției structurii dvs. Nu există nici o limită tehnică a soluțiilor pe care le putem oferi.

Suntem hotărâți să facem lucrurile cât mai ușoare posibil pentru clienții noștri. Prin urmare, am făcut opțiunile de închiriere și cumpărare la fel de flexibile ca și clădirile noastre temporare. În consecință, vă distribuiți costurile și vă păstrați capacitatea de investiții în modul potrivit cel mai bine.

Pentru mai multe informații despre structurile noastre temporare, vă rugăm să ne contactați la +40 720 528 077

Vă vom oferi o estimare în termen de 24 de ore. Alternativ, ne puteți trimite un e-mail la info@lauralu.ro.