structuri comerciale temporare de construcție ca o soluție la deficitul de spațiu
Lauralu este unul dintre cei mai importanți designeri și producători de structuri de construcții temporare din Europa.
Cu decenii de experiență și sute de clienți mulțumiți răspândiți pe întregul continent, ne-am specializat în furnizarea de soluții personalizate pentru o gamă largă de aplicații.

Structuri temporare demontabile

Funcționale, fiabile și rentabile, clădirile noastre sunt ideale pentru cei care au nevoie de o soluție rapidă pentru cerințele în vederea reglementărilor pentru stoc, transport sau logistică, și nu doresc să investească în facilități externe din cauza costurilor.

Putem asambla structurile noastre temporare pe orice suprafață a solului, deoarece acestea nu necesită fundație. Ca urmare a faptului că toate componentele sunt făcute în afara locației, putem planifica, livra și asambla o soluție temporară pe deplin funcțională în doar șapte zile.

Putem furniza clădiri temporare care sunt potrivite pentru o serie de aplicații, inclusiv:

Doar spuneți-ne ce aveți nevoie pentru a putea proiecta, livra și instala o soluție de înaltă calitate care este complet adaptată la cerințele dvs. unice de afaceri. Și dacă cerințele dvs. se vor schimba vreodată, putem să ne desființăm structurile și să le mutăm cu ușurință.

Soluții de stocare temporare sau permanente pentru închiriere sau cumpărare

Indiferent dacă doriți o soluție temporară sau permanentă, structurile noastre sunt disponibile fie pentru închiriere, fie pentru cumpărare. Dacă sunteți în căutarea de a închiria putem oferi o perioadă de 6 până la 48 luni de închiriere. Cu o durată totală de contract flexibilă, puteți distribui costul în modul cel mai potrivit.

Dacă doriți să cumpărați, avem o gamă largă de soluții standard potrivite pentru diverse aplicații disponibile pentru instalare rapidă, dar putem, de asemenea, să proiectăm, să livrăm și să construim o structură complet adaptată la nevoile dvs.

Pentru mai multe informații despre opțiunile noastre de contract, sunați acum la +40 720 528 077 sau trimiteți-ne un e-mail la info@lauralu.ro pentru a vă putea oferi o estimare gratuită în termen de 24 de ore.