La Lauralu am colaborat cu numeroase companii logistice și de transport din Europa.

Forklift driver working under one of Lauralu's temporary Industrial canopies Loading Bay Solutions
Soluțiile pentru platformele de încărcare sunt o cerere obișnuită aici la Lauralu. Am colaborat cu numeroase companii logistice și de transport din Europa.

În consecință, am construit o imagine completă a întregii industrii. Indiferent circumstanțe, managerii logistici se confruntă cu aceleași provocări. Nu există niciodată suficient spațiu și nu există niciodată suficient timp sau bani pentru extindere.

Mulțumită soluțiilor noastre flexibile pentru spații de încărcare, oferim întreprinderilor din industria logistică și de transport un mijloc de extindere a operațiunilor lor, fără a fi nevoie să investiți în facilități costisitoare în afara locației.

Avem o gamă largă de soluții temporare și permanente disponibile pentru închiriere sau cumpărare. Putem ajuta companiile să crească cu ușurință viteza și eficiența serviciilor lor.

Lauralu va proiecta, livra, asambla și, prin urmare, vă va oferi un spațiu de încărcare temporară într-o chestiune de câteva zile. Vom construi pe orice suprafață a solului cu ajutorul diferitelor tipuri de elemente de fixare mecanică, eliminând astfel necesitatea unei fundații.

Sunt perfecte pentru instalații pe termen scurt, pentru perioade care durează de la șase luni până la patru ani. În cazul în care aveți nevoie de o expansiune rapidă a operațiiunilor dvs. în timpul sezonului sau dacă aveți asigurat un client nou, soluția noastră de încărcare temporară este exact ceea ce aveți nevoie.

Spații de încărcare, perioade de 4 ani sau mai mult

Pentru o soluție pe termen lung de patru ani sau mai mult, vom proiecta și construi structuri de încărcare permanente. Acestea durează puțin mai mult pentru a fi proiectate și asamblate din cauza mai multor detalii pentru planificarea proiectului fiind necesare și niveluri de beton sau asfalt.

Structurile noastre permanente de încărcare  asigură o alternativă eficientă și rentabilă la clădirile logistice convenționale. Drept urmare, o alegere ideală pentru cei care doresc să-și extindă rapid operațiunile cu un cost de capital mult mai mic și un timp mult mai scurt de construcție decât structurile tradiționale din oțel sau cărămidă.

Indiferent de cerințele dvs., oferim o gamă largă de opțiuni de plată flexibile.

Pentru mai multe informații despre soluțiile noastre de încărcare, sunați la +40 720 528 077 și primiți estimarea dvs. în decurs de 24 de ore. Alternativ, puteți să ne trimiteți un e-mail la info@lauralu.ro sau să ne solicitați folosind un formular de contact.