La Lauralu ne-am specializat în construirea de structuri temporare funcționale și rentabile pentru întreprinderi în cadrul industriilor logistice și de transport competitive, bazate pe costuri.

A vast canopy for outdoor operations Temporary Building Types Logistics Solutions

Soluții pentru industria logistică și a transportului

La Laurau ne-am specializat în construirea de soluții logistice funcționale și rentabile pentru întreprinderi în industria competitivă de logistică și transport, bazată pe costuri.
Datorită tehnicilor avansate de construcție modulară, putem adapta soluțiile noastre logistice pentru a îndeplini o gamă aproape nelimitată de aplicații, printre care:
  • Depozitare
  • Ateliere de lucru
  • Platforme de încărcare
  • Facilități de ambalare
  • Tuneluri de scanare
  • Garajuri

Soluțiile noastre logistice temporare nu au cerințe pentru fundație. Toate componentele sunt pre-fabricate offsite, astfel încât putem proiecta, livra și asambla structurile noastre, prin urmare, în doar câteva zile. Tehnologia modulară avansată de care dispunem face ca structurile noastre temporare să poată fi ușor legate între ele, rezultând astfel crearea unor instalații suficient de mari pentru flota dumneavoastră în cel mai scurt timp. Putem instala chiar și sisteme de iluminare, oferind astfel soluții logistice pentru operațiunile non-stop.

Proiectăm soluțiile noastre temporare pentru aplicații pe termen scurt, cele mai multe companii le folosesc pentru perioade cuprinse între șase luni și patru ani.

Mai multe soluții permanente

Dacă aveți nevoie de mai mult de o soluție pe termen lung, putem crea și structuri personalizate. Acestea vor necesita niveluri  de beton sau baze de asfalt și un nivel mai ridicat de planificare. Din acest motiv, acestea necesită ceva mai mult timp pentru proiectare și asamblare. Cu toate acestea, ele sunt disponibile la un cost mult mai scăzut decât structurile tradiționale din oțel sau cărămidă într-un timp mult mai scurt de construcție.

La Lauralu ne angajăm să furnizăm tuturor clienților noștri o soluție completă în numai 14 zile. Cu rețeaua dedicată de centre de aprovizionare și echipele noastre de experți consultanți și ingineri, putem realiza chiar și cele mai mari și mai complexe proiecte într-un timp foarte scurt.

Fie că sunteți în căutarea unei soluții rapide, logistică pe termen scurt, fie investiți într-o structură permanentă, vă oferim o gamă de opțiuni de plată flexibile, care vă permit să răspândiți costul investiției dvs. în modul cel mai potrivit.

 

Pentru mai multe informații despre soluțiile noastre de logistică, vă rugăm să sunați la +40 720 528 077

Permiteți-ne să vă oferim o estimare în termen de 24 de ore, sunați sau trimiteți-ne un e-mail la info@lauralu.ro