La Lauralu Industries, ne angajăm să ajutăm companiile să-și extindă rapid capacitatea de stocare fără a trebui să recurgă la închirierea sau achiziționarea de facilități costisitoare în afara amplasamentului. Oferim soluții de stocare eficiente din punct de vedere al costurilor.
depozit temporar cu stoc
Structurile noastre temporare reprezintă o soluție extrem de rentabilă pentru întreprinderile de toate dimensiunile. Într-o chestiune de zile putem proiecta și construi clădiri temporare pe baza cerințelor de reglementare de spațiu și depozitare. Datorită tehnologiei noastre avansate de construcție modulabilă, clădirile noastre de depozitare temporară răspund nevoilor dumneavoastră specifice, indiferent de domeniu: industrial, logistic, instituții publice, forțe armate sau agricultură. Suntem specializați în furnizarea de structuri operaționale modulare și personalizate într-un timp foarte scurt. Fără cerințe de fundație având toate componentele prefabricate în afara locației, putem planifica, livra și asambla rapid. În consecință, soluția dvs. poate fi complet operațională în doar 7 zile de la sosirea noastră.

Spații modulare adaptabile de stocare

solutii de stocare

Aici, la Lauralu, avem o echipă de ingineri de înaltă calificare, resurse și experiență vastă. Aceasta înseamnă că vă putem ajuta chiar și cu cea mai mare și mai complexă clădire temporară, cu buget și în timp util.

Avem soluții de stocare temporară disponibile într-o gamă de dimensiuni. De asemenea, putem demonta și muta cu ușurință. Și dacă aveți nevoie de spațiu suplimentar, putem adăuga o zonă suplimentară datorită tehnologiei noastre modulare. Putem întotdeauna adapta clădirile noastre de depozitare pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

Structurile de stocare temporară ale lui Lauralu oferă oportunități perfecte de închiriere de la șase luni până la cinci ani.

solutii de ateliere

Indiferent dacă doriți să închiriați un spațiu temporar sau să investiți într-o soluție permanentă, vă oferim o gamă largă de opțiuni flexibile, care vă vor permite să distribuiți costul în cel mai potrivit mod.

Pentru mai multe informații despre soluțiile noastre de stocare temporară, vă rugăm să ne sunați la +40 720 528 077

Lauralu vă poate da o estimare și aranja o vizită în 24 de ore.

Alternativ, clienții ne pot contacta la: info@lauralu.ro.