Fie că răspundeți la cererea sezonieră, fie că îndepliniți comanda inițială a unui nou client, există numeroase motive pentru care afacerea dumneavoastră s-ar putea afla brusc în poziția de lipsă a capacității operaționale.

manufacturing workshop storage solutions

Soluții de fabricație / Atelier

Căutați soluții de fabricație / ateliere? Fie că răspundeți la cererea sezonieră, fie că îndepliniți prima comandă a unui nou client, există numeroase motive ca afacerii dumneavoastră să-i lipsească capacitate operațională.
Acest lucru poate duce la o reducere serioasă a producției și a eficienței, având în același timp un impact asupra timpilor de execuție. Dacă nu puteți satisface cerințele clienților dvs., reputația companiei dvs. va suferi, împreună cu profiturile dvs. La Laurau oferim o gamă largă de soluții temporare pentru atelier disponibile pentru livrare. Deci, dacă aveți o lipsă de spațiu, putem proiecta, livra și asambla structuri temporare într-o chestiune de zile. Veți restabili rapid fluxul de lucru la întregul său potențial.

Protecție totală față de intemperii

Atelierele noastre temporare sunt complet impermeabile și putem izola complet, astfel încât acestea oferă o protecție totală față de intemperii. Acestea sunt disponibile într-o gamă variată de dimensiuni, astfel încât să ne putem adapta pentru o gamă largă de aplicații industriale. Acestea sunt construite cu acoperișuri ignifuge din PVC, astfel încât sănătatea și siguranța forței de muncă sunt garantate.

Vă putem ajuta, de asemenea, dacă aveți nevoie de o soluție mai sigură și permanentă. Structurile noastre personalizate pot fi dotate cu funcții avansate de securitate și pot fi construite la dimensiuni mult mai mari. Deci, dacă aveți nevoie de o soluție mai detaliată pentru aplicații pe termen lung, putem proiecta structura perfectă pentru dvs.

Lauralu oferă opțiunea de a închiria o structură de atelier sau de a investi într-o soluție permanentă. Există o gamă de opțiuni de plată flexibile pentru a vă permite să răspândiți costul în modul cel mai potrivit.Pentru mai multe informații despre soluțiile noastre de atelier temporar, vă rugăm să luați legăturaDați-ne un telefon la +40 720 528 077 sau trimiteți-ne un e-mail la info@lauralu.ro pentru a vă putea da o estimare în termen de 24 de ore.