Suntem specializați în furnizarea de structuri personalizate, pe deplin operaționale într-un interval de timp foarte scurt. Vă putem oferi o soluție de depozitare perfectă, de la concept până la finalizare, într-o chestiune de zile.

extra storage for a garden centre under this Temporary Building Types

Soluții de depozitare rapide

Căutați o soluție eficientă și rentabilă pentru depozitare? Aveți un spațiu și norme de stocare de îndeplinit? Trebuie să țineți cont de costul, bugetul și cerințele locației? De aici, Lauralu, se angajează să ajute companiile să își extindă rapid spațiul de depozitare. De peste 20 de ani, am furnizat întreprinderilor din întreaga Europă soluții permanente și temporare de depozitare de înaltă calitate. 
warehousing solutions from LauraluFără necesitatea unei fundații și disponibilitatea tuturor componentelor prefabricate off-site, putem planifica, livra și asambla, depozitul fiind să fiind pe deplin operațional, în doar șapte zile. Disponibile într-o gamă variată de dimensiuni, astfel încât acestea pot fi aplicate la aproape oricare utilizare. Deoarece acestea pot să se demonteze și să se mute cu ușurință, soluțiile noastre de depozitare se pot adapta întotdeauna astfel încât să se potrivească cerințelor de stocare în continuă schimbare.

Depozite de închiriat

Echipa noastră vă poate proiecta și instala soluțiile temporare de depozitare la fața locului în termen de 14 zile de la comandă, indiferent de mărimea cerințelor de stocare. Clădirile noastre temporare de depozitare sunt disponibile pentru a fi închiriate de la șase luni până la patru ani. În plus, distribuiți costurile în modul cel mai potrivit pentru dvs. cu o durată a contractului complet adaptabilă.

Depozite pentru cumpărare

Dacă aveți nevoie de o soluție de depozitare pe termen lung pentru articole sensibile la temperatură sau climă, putem proiecta și instala un depozit permanent pe terenul dumneavoastră. Putem proiecta, livra și construi o structură de depozitare care să fie complet adaptată cerințelor de stocare. De asemenea, oferim o gamă de depozite permanente de vânzare.

Pentru mai multe informații despre soluțiile noastre de depozitare temporară sau permanente, ne puteți contacta telefonic la +40 720 528 077

După discutarea cerințelor dvs., vă vom oferi în decurs de 24 de ore o estimare gratuită. Alternativ, ne puteți trimite un e-mail pe info@lauralu.ro