Leisure Facilities

Săli de sport și facilități de evenimente

Structuri pentru săli de sport și facilități de agrement. Indiferent de cerințele dvs., Lauralu vă poate oferi soluția perfectă. Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu, căutați o facilitate de înlocuire a salii de gimnastică în timp ce este renovată, construită sau pur și simplu doriți acoperirea unui teren de baschet sau de tenis existent, putem oferi o soluție personalizată pentru a se potrivi nevoilor dvs. Structurile noastre sunt complet izolate datorită unui sistem de acoperiș termic, care împiedică condensarea și oferă un control mai bun al temperaturii. Deoarece este translucid, acest lucru permite luminii naturale să lumineze spațiul, reducând astfel costurile de funcționare în timpul zilei.

 

Oferim o multitudine de opțiuni, deoarece știm că fiecare facilitate de agrement sau bugetul nu este același:

  • Podea sportivă

Să vă ajutăm să găsiți podeaua perfectă pentru a vă satisface cerințele sportive. Putem pune podeaua de fag sau stejar fabulos, sau mai degrabă un sistem de podele din polipropilenă. Orice ați alege, vă vom asigura că vă satisface nevoile și bugetul.

  • Încălzire și răcire

Oferim sisteme de încălzire și răcire. Acestea vă vor ajuta să gestionați temperatura optimă pentru orice activitate pentru care doriți să utilizați clădirea dvs.

  • Iluminare

O gamă de iluminare este disponibilă de la LED-urile de ultimă oră până la fitingurile standard cu costuri reduse – toate oferite cu protecție – astfel încât loviturile de minge nu vor fi o problemă.

  • Porți

Toate clădirile pentru facilitățile de agrement vin cu o gamă de opțiuni de porți. Indiferent de cerințele dvs., porțile ignifuge, ușile de personal sau ușile duble cu o gamă de opțiuni de culoare și geamuri, avem ceva doar pentru dvs., pe lângă faptul că vă satisfaceți bugetul.

  • Marcaje

Oricare ar fi sportul pe care îl practicați, suntem capabili să vă marcăm terenul, făcând astfel un spațiu complet multicultural. Badminton, baschet, netball – orice combinație concepută pentru a vă satisface nevoile.

  • Sistem de adresare publică

Sistemele noastre AP sunt disponibile într-o serie de opțiuni, deci perfecte pentru clasele de Zumba sau pentru clase școlare atunci când trebuie să fiți auzit.

  • Vestiare și spații de depozitare a echipamentelor

Dacă aveți nevoie de vestiare și de zone de depozitare, vă putem oferi cabine portabile amplasate în apropierea facilității pentru a vă ușura accesul.

  • Alarme

Putem oferi sisteme complete de alarmă de incendiu și de securitate, după cum este necesar pentru structurile noastre.

Contactați-ne pentru o estimare gratuită sau pentru o vizită la fața locului – atunci vă putem oferi facilitatea care satisface perfect nevoile dvs., indiferent dacă doriți să o închiriați sau să o achiziționați.