Sala de sport temporară construită în doar 2 săptămâni

Am fost privilegiați să fim contactați de către Școala Mandeville din Buckinghamshire pentru a discuta despre nevoia unei săli de sport temporare.
Școala tocmai a primit vestea devastatoare că sala lor de sport nu mai era potrivită pentru utilizare și, prin urmare, a trebuit să se închidă cu efect imediat.
10 săptămâni mai târziu Școala Mandeville a fost încântată de rezultatele noii săli de sport.

Vedeți ce au avut de spus despre noi în newsletter-ul școlii Mandeville:

 

„De la prima întâlnire cu John de la Lauralu și Adam de la Bucks CC, timpul total pentru a termina instalarea va fi de 10 săptămâni și nu a durat decât 12 zile pentru a ridica pe deplin clădirea !”

 

Sala de sport, construită într-un timp record de două săptămâni, este fabricată la cele mai înalte standarde din industria construcțiilor și avem un prim contract de închiriere pe 12 luni al clădirii. Ne propunem să folosim facilitatea pentru o gamă largă de activități, printre care: Badminton, Baschet, Trampolining și Handball. Facilitățile sportive disponibile la Mandeville includ un teren de iarbă artificială , terenuri de joacă, terenuri de netball, de tenis, două săli de fitness și dans complet echipate, iar acum o nouă sală de sport! Este corect că toți avem norocul să avem acces la aceste facilități, care sunt cel mai probabil cele mai bune din țară.

 

  • Aveți nevoie de o sală de sport în timp record? Lauralu va proiecta, fabrica și va instala într-un timp foarte rapid.
  • A trebuit să vă închideți sala de sport și aveți nevoie de alta rapid, apoi Lauralu poate proiecta fabricarea și poate instala un înlocuitor în timp foarte rapid.
  • Trebuie să vă acoperiți curtea în aer liber pentru a vă putea folosi tot anul? Lauralu poate proiecta și instala în doar 6 săptămâni.
  • Aportul elevilor este atât de mare încât instalațiile sportive actuale nu pot face față. Lauralu poate oferi spațiul suplimentar vital cu o nouă sală de sport / facilități de agrement în câteva săptămâni.
  • Sunteți în curs de reamenajare a sălii de sport existente și aveți nevoie de o înlocuire temporară și funcționare rapidă. Lauralu vă poate oferi soluția perfectă.
  • Aveți nevoie urgentă de spațiu suplimentar pentru clasă, asamblare sau examen? Lauralu va oferi o clădire școlară adecvată tuturor acestor utilizări și va oferi o facilitate sportivă.

Pentru mai multe detalii despre modul în care vă putem construi sala de sport temporară, vă rugăm să consultați pagina noastră: lauralu.ro/sali-de-sport-si-evenimente