În ultimele decenii am finalizat un proces de construcție modular, care este rapid, eficient din punct de vedere al costurilor și potrivit pentru o gamă foarte diversificată de situri, sectoare și aplicații.

schema constructie temporara

Procedeu constructiv modulabil

Fiecare aspect al structurilor noastre modulare poate fi adaptat pentru a vă satisface nevoile specifice. Pe măsură ce pot fi fixate la sol folosind ancore din oțel sau șuruburi de ancorare, ele pot fi construite pe aproape orice suprafață, fără a fi nevoie de lucrări preliminare de fundație. În plus, deoarece acoperișul este realizat din membrană flexibilă din PVC, acestea pot fi chiar construite pe suprafețe neuniforme sau înclinate.

Structurile noastre modulare oferă protecție totală față de intemperii. Ele sunt complet impermeabile, au un standard european de rezistență la foc M2 și sunt echipate cu un sistem avansat de anti-condensare. Printre avantajele opționale se numără: un sistem de extragere a fumului, iluminat industrial, iluminat de siguranță, camere de securitate și soluții de mediu precum sistemele de încălzire, de aer condiționat, de refrigerare și de dezumidificare.

Putem avea o structură modulară complet funcțională proiectată, livrată și instalată oriunde în România în doar o săptămână.

Cu structurile noastre temporare, afacerea dvs. poate:

  • Protejați stocurile de materiale, produse alimentare sau produse finite
  • Adăugați rapid sau extindeți operațiile existente
  • Furnizați spațiu suplimentar de depozitare sau spațiu de stocare
  • Continuați operațiile cu o întrerupere minimă în caz de accident sau de urgență
  • Extindeți ca răspuns la fluctuațiile sau supratensiunile sezoniere din afaceri
  • Relocați operațiunile în perioadele de renovare
  • Operați o nouă platformă logistică internă
  • Maximizați productivitatea zonelor de teren neutilizate
  • Nu mai închiriați spașiu inutil în afara amplasamentului

Structurile noastre modulare sunt disponibile pentru cumpărare sau închiriere. Oferim trei opțiuni financiare flexibile. „FLEXI-HIRE” este opțiunea de închiriere ideală pentru proiecte pe termen scurt și mediu, variind de la 6 la 48 de luni. „FLEXI-LEASE” este un plan de leasing financiar cu partenerii noștri de încredere financiari. „FLEXI-BUY” vă permite să achiziționați structura în timp ce beneficiați de ratele producătorului.

Luați legătura cu noi, iar unul dintre inginerii noștri comerciali vor fi bucuroși să discute cerințele dumneavoastră. Dacă sunteți mulțumit de propunere, putem proiecta structura modulară perfectă pentru dvs. Pentru mai multe informații, sunați la +40 720 528 077 sau e-mail: info@lauralu.ro.