Coca Cola Sidcup warehouse build

Soluție la cheie

Fairline Yachts a optat pentru această soluție cu un picior de 8 m pentru cerințele lor de depozitare la Oundle.

Având nevoie de spațiu de birou, mezanin, rafturi de nivel înalt, ferestre, porți de mare viteză și o zonă legată de bunuri, cu 925 m2 și 8 m înălțime am putut oferi soluția perfectă la cheie.

Aici, la Lauralu, vă oferim o multitudine de opțiuni de depozitare industrială, care se potrivesc cerințelor dvs. individuale și a bugetului. Disponibile pentru închiriere sau cumpărare putem proiecta, fabrica și instala în doar 6 săptămâni de la comanda până la finalizare. Dacă sunteți în căutarea unui depozit sau a unei copertine, vă oferim o soluție completă la cheie pentru a vă satisface orice nevoie.

Compania Hi Tech Engineering – John Desmond Limited – a optat din nou pentru o structură de 8 m – necesitând o schimbare rapidă înainte de a instala utilaje de ultimă oră la sediul lor din Wimbledon.

.. iar Cosan Mobil avea nevoie de trei structuri la depozitul lor din Gravesend livrate până la sfârșitul lunii februarie.

 

Lauralu a înregistrat și a predat 2 structuri legate care, la rândul lor, au fost legate pe locația existentă, împreună cu o structură de depozit autonomă – un total de 1500 m2 de spațiu de depozitare și spațiu operațional.

Află mai multe…

La Lauralu Romania proiectăm, fabricăm și instalăm soluții pentru clădiri, oferind o alternativă ieftină la construirea tradițională într-o fracțiune de timp.

 

Mai multe informații despre copertinele noastre

La Lauralu ne-am specializat în construirea de copertine industriale funcționale, sigure și rentabile și de adăposturi în aer liber pentru întreprinderi în industria de logistică și de transport competitivă, bazată pe costuri. Putem livra într-un timp foarte rapid.

Obțineți spațiul de stocare suplimentar de care aveți nevoie în decurs de 6 săptămâni, de la cotație până la finalizare.
Obțineți platforma de încărcare extinsă pentru a vă asigura că bunurile dvs sunt sub acoperire înainte de vremea rea!

 

Sunați-ne astăzi la +40 720 528 077 pentru o estimare și o vizită la fața locului GRATUITĂ

Vizitați-ne site-ul de prezentare pentru informații suplimentare despre tehnologia noastră modulară și vorbiți cu experții noștri pentru sfaturi utile.

Estimare gratuită, fără obligații (click aici)