Serviciul de închiriere a clădirilor temporare Lauralu este ideal pentru întreprinderile care au nevoie de o soluționare rapidă sau de o soluție pe termen scurt a nevoilor de depozitare, logistică, industrială sau comercială.

structură temporară albă cu două uși cu role pentru camioane. Exemplu de construcție temporară a clădirilor noastre industriale

Structurile noastre nu necesită fundații costisitoare, în schimb noi le putem asambla în siguranță pe orice suprafață a solului cu ajutorul unor elemente mecanice de ancorare . Cu sistemele de acoperiș flexibile și impermeabile din PVC, putem construi structurile noastre temporare chiar și pe un teren înclinat sau neuniform.

Construim clădirile noastre dintr-o gamă de materiale, în funcție de cerințele dumneavoastră. Acestea includ metale de înaltă calitate și țesături dure și durabile. Deoarece toate componentele pe care le folosim sunt pre-fabricate, putem proiecta, livra și asambla o clădire temporară completă și complet operațională într-o chestiune de câteva zile. Întotdeauna am pus clienții noștri pe primul loc, cu ani de experiență în domeniu vă putem sfătui cu privire la opțiunea cea mai bună și cea mai rentabilă disponibilă și vă oferim o soluție chiar și în doar 7 zile.

Închiriere clădiri temporare de la Lauralu

La Lauralu suntem hotărâți să facem lucrurile cât mai ușoare posibile pentru clienții noștri, de aceea oferim o gamă largă de opțiuni de închiriere a clădirilor temporare.

Leasing operațional

Opțiunea noastră de leasing operațional este perfectă pentru întreprinderile cu cerințe scurte și medii de la 6 până la 48 de luni. Durata contractului este complet flexibilă – extinderea costurilor financiare pe o perioadă de timp, păstrarea capacității dvs. de investiții pentru a vă potrivi cel mai bine.

Leasing financiar

Serviciul nostru de leasing financiar este perfect pentru întreprinderile care au nevoie de o soluție pe termen lung, cu durate de contract care încep de la 48 de luni. Serviciul nostru de leasing vă va permite să repartizați costurile de închiriere a clădirilor, în timp ce valorificați plățile dvs. de închiriere. Alegeți această opțiune, iar partenerii noștri financiari vor dezvolta o soluție de leasing financiar care este perfectă pentru cerințele dvs. unice de afaceri.

Opțiuni de cumpărare

Dacă aveți o cerință potențială pe termen lung, atunci opțiunea de cumpărare ar putea fi cea mai rentabilă pentru afacerea dvs. Acest lucru înseamnă că afacerea dvs. se poate bucura de avantajele pe care le oferă tehnologia noastră de construcție flexibilă la prețurile de neratat ale producătorilor. În timp ce avem o gamă de soluții standard disponibile, putem, de asemenea, proiecta, furniza și instala structuri personalizate.

Pentru mai multe informații și ca să vedeți cum vă putem ajuta afacerea, vă rugăm să luați legătura cu noi.

Sunați la +40 720 528 077 și vă vom oferi o estimare gratuită în 24 de ore. De asemenea, ne puteți contacta pe info@lauralu.ro.