La Laurau oferim o gamă largă de soluții temporare pentru garaje disponibile pentru livrarea rapidă către situri private, industriale și comerciale din România.

Garaje temporare pentru construcții – Lauralu

La Laurau oferim o gamă largă de soluții pentru garajele temporare. Oferim livrare rapidă către șantiere private, industriale și comerciale din România.
Putem asambla garajele noastre temporare în cel mai scurt timp, ceea ce înseamnă că vă putem oferi o soluție de depozitare sigură și fiabilă într-o chestiune de zile. Garajele noastre temporare sunt construite din plăci de oțel izolate sau neizolate cu acoperiș din PVC rezistent la foc. Complet rezistent la apă, astfel încât acestea oferă o protecție totală față de intemperii. Acestea sunt disponibile într-o gamă variată de dimensiuni, pot fi utilizate pentru a găzdui vehicule de toate dimensiunile, inclusiv mașini, bărci, mașini de campat și alte vehicule de agrement. Putem chiar folosi pentru a asigura o depozitare temporară sigură a echipamentelor agricole, industriale sau de agrement.
Tehnologia flexibilă de construcție înseamnă că garajele noastre temporare se pot încadra chiar și în cele mai înguste spații, în plus putem să ne alăturăm mai multor garaje pentru a crea un efect de tunel. Garajele noastre temporare oferă soluții de stocare excelente pe termen scurt pentru vehicule sau echipamente pentru uz privat, industrial sau comercial. În plus, putem oferi pardoseli interne suplimentare pentru a oferi protecție și integritate pentru aplicații care sunt susceptibile de a se uda sau înnămoli.

Soluții permanente

Dacă aveți nevoie de o soluție mai sigură sau permanentă, putem oferi și garaje personalizate. În consecință, acestea pot fi dotate cu caracteristici avansate de securitate și pot fi construite la dimensiuni mult mai mari. Deci, chiar dacă aveți nevoie de o soluție de stocare rapidă pentru un HGV, un elicopter sau un avion, putem proiecta și construi o structură temporară de înaltă calitate pentru dumneavoastră.

Indiferent dacă doriți să închiriați un garaj temporar sau să cumpărați o soluție permanentă, vă oferim o gamă de opțiuni de plată flexibile, care vă vor permite să răspândiți costul investiției dvs. în modul cel mai potrivit.

Pentru mai multe informații despre garajele noastre temporare, vă rugăm să luați legătura cu noi la +40 720 528 077 pentru a vă putea da o estimare în termen de 24 de ore. În plus, ne puteți trimite un e-mail la info@lauralu.ro.

Contactați-ne pentru o estimare GRATUITĂ în 24 de ore