Aici la Lauralu suntem fabricanți și suntem singura companie de structuri temporare care controlează întregul lanț de aprovizionare pentru clădirile industriale. Aceasta înseamnă că vă garantăm produse tehnice, pe care le personalizați pe deplin și vă putem livra proiectul într-un timp scurt.

Controlăm întreaga producție a celor trei elemente cheie ale structurilor noastre:

  • Prelucrarea aluminiului
  • Piese sudate
  • Fabricarea membranei PVC acoperite – cu tratamentul nostru inovativ de suprafață.

Lauralu Factories 1Atelierul de confecționare a aluminiului este echipat cu bănci de prelucrare digitală și un mijloc de producție complet automatizat, oferind clienților noștri atât opțiuni modulare, cât și opțiuni personalizate.

Biroul nostru de Cercetare și Design monitorizează calitatea și conformitatea. Toate structurile noastre sunt calculate pentru încărcarea cu zăpadă și solicitării vântului. (UK BS6399 și Fr NV65).

Lauralu Factories 2

Specialist în membrane tehnice inovatoare

Membranele noastre de acoperire mono sau dublu stratificate (sistem inovator de anti-condensare și sistem anti-înclinare) conferă structurii dvs. fiabilitate și durabilitate.

Lauralu Factories 3Rezistent la apă, tratat împotriva coroziunii și combinând ușurința și durabilitatea, membranele noastre compozite oferă cele mai eficiente tehnici de pe piață. Lucrăm din greu pentru a îmbunătăți acustica, confortul termic, protecția anti-UV, rezistența la uzură și murdărie, folosind un tratament de suprafață de ultimă generație.

Specialiști în industria metalo-textilă, LAURALU fabrică peste 500.000 m² de membrane și prelate în fiecare an (de la 500 la 1200g / m²).

Pentru a afla cum soluțiile noastre pot aduce beneficii afacerii dumneavoastră – suntem întotdeauna aici pentru a vă ajuta.