Lauralu este unul dintre cei mai importanți designeri și producători de clădiri temporare din Europa. Ne mândrim cu calitatea structurilor și cea a serviciilor oferite.

structura temporare marime mare

Mai multe informații despre Lauralu și produsele pe care le oferim

Despre Lauralu:

De-a lungul ultimelor decenii, Lauralu a îndeplinit și a depășit așteptările clienților noștri.

Lauralu este singurul producător de clădiri și structuri temporare care controlează întregul lanț de distribuție. Controlăm toate aspectele proiectului, de la fabricarea și livrarea componentelor până la asamblarea completă a structurilor. Acest lucru este supravegheat de rețeaua dedicată de birouri din Marea Britanie și din Europa.

Această abordare înseamnă că suntem în măsură să furnizăm servicii clienților la cel mai înalt standard posibil. Acest lucru se aplică materialelor, tehnologiilor și serviciilor noastre. Mai mult, nu externalizăm niciun aspect al operațiunilor noastre. Aceasta înseamnă că am reușit să reducem în mod semnificativ costurile noastre. Suntem foarte mândri de capacitatea noastră de a transmite aceste economii clienților noștri.

Avem o rețea dedicată de centre de furnizare, consultanți și ingineri. Acest lucru înseamnă că răspundem rapid la toate solicitările clienților noștri. În plus, datorită expertizei și capacităților noastre, suntem capabili să finalizăm chiar și cele mai exigente proiecte în doar 14 zile.

Un serviciu complet personalizat

Aici, la Lauralu, avem o experiență bogată în a oferi clienților noștri sfaturi de specialitate. Suntem capabili să producem aceste soluții personalizate în termen foarte scurt. După ce am evaluat proiectul și cerințele, inginerii noștri vă vor putea prezenta o estimare detaliată în decurs de 24 de ore.

Datorită tehnologiei modulare de construcție, produsele noastre pot fi ușor adaptate pentru a satisface nevoile companiilor moderne. Mai mult, am desfășurat anterior activități pentru întreprinderi comerciale, instituții de învățământ și instituții publice, printre care și forțele armate.

Lauralu se angajează să facă lucrurile cât mai ușor posibil. De aceea am făcut opțiunile noastre de leasing și de cumpărare la fel de flexibile ca și produsele și serviciile noastre. În acest fel vă puteți permite să vă extindeți costurile pe o perioadă de timp și să vă păstrați capacitatea de investiție în cel mai potrivit mod.

Pentru mai multe informații despre Lauralu România sau despre oricare dintre serviciile noastre, nu ezitați să ne contactați la +40 720 528 077 sau să ne trimiteți un e-mail la info@lauralu.ro. În plus, puteți să ne solicitați pentru a obține o ofertă gratuită.

Lauralu este o filială TempAsset și membru al rețelei de experți tehnici din industria textilă (NETT).