ALLIANCE Healthcare's solution to a full warehouse was a temporary warehouse built fit for purpose

Lipsa spațiului de depozitare și a instalațiilor de încărcare s-au dovedit a fi problematice pentru Alliance Healthcare la depoul lor din Hinckley.

AHUK, membru al Walgreens Boots Alliance și unul dintre principalii distribuitori farmaceutici din Marea Britanie, a apelat la Lauralu pentru a oferi o soluție pe termen lung. Pe un teren ușor înclinat, o structură temporară Lauralu a oferit răspunsul perfect, eficient din punct de vedere al costurilor și rapid, cu necesitatea de a extinde capacitatea de stocare și de a asigura protecția pentru descărcarea stocului, precum și o cerință de structură permanentă pentru parcarea și accesul la locurile pentru livrările HGV.

Instalat în mai puțin de o săptămână, depozitul special, de 15m x 18m cu o înălțime de 6m, legat pe de o parte de spațiile existente pentru a oferi o instalație continuă, a inclus o rolă electrică de 7m x 6m pentru a permite camioanelor de transport să întoarcă și să permită descărcarea. Lipsa structurii interioare a structurii înseamnă că AHUK poate utiliza în mod optim spațiul lor nou, astfel încât să ofere acces nelimitat pentru flota lor, de asemenea înseamnă că paletele pot fi stivuite pentru a optimiza spațiul de stocare. Au fost prevăzute bariere suplimentare atât în interior, cât și în exterior, pentru a proteja structura, precum și pentru a fi etanșe la apă cu etanșanți la nivelul solului, jgheaburi și drenaj.

With a complete in-house service offering Design, Manufacture and Installation, and planning organised through Lauralu’s consultants,  Alliance were more than happy to take full advantage of the total turnkey service offered on this structure and they wasted no time putting it to excellent use having it fully operational the day after handover.

Cu o ofertă completă de servicii de proiectare, fabricare, instalare și planificare organizată prin consultanții companiei Lauralu, AHUK a fost mai mult decât bucuroasă să profite din plin de serviciul total la cheie oferit pe această structură și nu a pierdut timpul să o folosească pe deplin în ziua următoare predării.

Moreover with the gales and torrential rain that hit the country in late December and early January the new warehouse has proved a huge hit with staff and delivery drivers alike!

 

Mai mult decât atât, cu  ploaia torențială care a lovit țara la sfârșitul lunii decembrie și începutul lunii ianuarie, noul depozit a dovedit ca poate proteja atât cu personalul cât șoferii de livrare!