Clădirile temporare Lauralu sunt fabricate din materiale rezistente la uzură și metale de înaltă calitate și, în funcție de aplicație, vin în opțiuni de placare izolate sau neizolate.

temporary warehouse where a forklift driver is moving white goods about Temporary Buildings Temporary Building Temporary

Clădiri temporare de la Lauralu

Putem asambla clădirile noastre temporare pe orice suprafață a solului cu ajutorul dispozitivelor de fixare mecanică. Mai mult decât atât, ele nu necesită utilizarea unor fundații. Acestea sunt ideale pentru cei care au nevoie de o soluție rapidă, aproape instantanee la nevoile lor de stocare sau logistică, fără spații de depozitare off-site costisitoare.

Warehouse prime1 Temporary Buildings Temporary Building Temporary Industrial Buildings

Deoarece clădirile temporare sunt atât de ușor și rapid de asamblat, ele pot fi demontate și mutate cu ușurință. Aceasta înseamnă că putem să ne adaptăm soluțiile astfel încât să se potrivească cerințelor dvs. în continuă schimbare. Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu, anunțați-ne, deoarece vă putem crește structura în cel mai scurt timp. În plus, deoarece structurile noastre temporare sunt disponibile cu sisteme de acoperiș din PVC flexibil și etanș (cu opțiuni izolate sau neizolate), putem construi pe teren neuniform sau înclinat.

Clădirile noastre temporare sunt funcționale, fiabile și extrem de rentabile fiind la fel de sigure ca și structurile industriale sau comerciale convenționale. Toate componentele sunt pre-fabricate offsite, astfel încât să putem planifica, livra și asambla o structură complet operațională în doar șapte zile.

Warehouse-storage1 Temporary Buildings Temporary Building Temporary Industrial Buildings

Structurile temporare sunt potrivite pentru utilizarea pe termen scurt. Cele mai multe companii le utilizează pentru perioade cuprinse între șase luni și patru ani. Acestea sunt soluții de rezolvare rapidă pe termen scurt sau mediu. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de ceva mai elaborat sau pe termen lung, oferim și structuri permanente.

Consultați gama noastră de clădiri pentru a găsi soluția potrivită pentru afacerea dvs.

Beneficiile utilizării clădirilor Lauralu

  • Rapid & Flexibil – Structurile noastre temporare pot fi asamblate într-o chestiune de zile și adaptate/mutate pentru a se potrivi nevoilor în continuă schimbare.
  • Rentabil – Structurile noastre sunt rapid de construit și ușor de întreținut, iar cu durata flexibilă a contractului puteți să închiriați cât timp aveți nevoie. Sau, dacă preferați să cumpărați, o structură temporară este semnificativ mai rentabilă decât o instalare permanentă.
  • O solutie versatilă – Cu ocazia de a specifica absolut fiecare aspect al designului și construcției structurii dvs., nu există nicio limită a soluțiilor pe care le putem oferi. Doar spuneți-ne ce aveți nevoie și putem proiecta și construi cu ușurință o structură care este complet adaptată cerințelor dvs. specifice.

Clădirile noastre temporare sunt disponibile pentru închiriere sau cumpărare. Oferim o gamă de soluții standard care sunt potrivite pentru o mare varietate de aplicații industriale, comerciale și logistice.

Pentru mai multe informații, sunați-ne la +40 720 528 077

Vă vom oferi o estimare gratuită în 24 de ore. Alternativ, ne puteți trimite un e-mail la info@lauralu.ro