În lumea de astăzi aflată în mișcare rapidă, întreprinderile din toate sectoarele trebuie să se adapteze continuu la tendințele mereu în schimbare, gestionând cu atenție costurile și creșterea economică.

white temporary structure with two roller doors for lorries. Example of one of our Industrial Buildings temporary building hire

În lumea aflată în mișcare tot mai rapidă, întreprinderile din toate sectoarele trebuie să se adapteze continuu la tendințele în continuă schimbare din domeniul clădirilor industriale. Cu toate acestea, gestionarea costurilor și a creșterii poate fi uneori o luptă.

temporary building with a roller door entrance Industrial Buildings
Pentru a face față acestei provocări, întreprinderile trebuie să-și mărească capacitățile de depozitare, producție, întreținere și logistică. Cu toate acestea, costul construcției, împreună cu dificultățile de a investi în facilități externe, înseamnă că multe întreprinderi se străduiesc să țină pasul cu ritmul schimbării. În ciuda acestui fapt, la Lauralu, am făcut mari eforturi să dezvoltăm un sistem modular de construcție. Acest lucru permite companiilor din toate sectoarele să își dezvolte operațiunile fără a trebui să investească în proiecte de dezvoltare costisitoare.

Structurile noastre industriale vă oferă un mijloc convenabil și eficient din punct de vedere al costurilor de a vă dezvolta terenul neutilizat anterior. Putem adapta acest spațiu pentru a satisface cerințele unei game largi de aplicații industriale. Rețeaua noastră dedicată de centre de aprovizionare, consultanți și ingineri, înseamnă că putem asambla chiar și cele mai mari copertine industriale în numai 14 zile.

Am dezvoltat structuri industriale de înaltă calitate pentru centrale electrice, fabrici, cariere, rafinării de petrol și companii de utilități din întreaga Europă. Copertinele noastre industriale sunt potrivite pentru o gamă largă de funcții, inclusiv:

  • Stoc

  • Depozitare

  • Puncte de încărcare

  • Logistică

  • Producție

  • Ateliere de lucru

  • Clădiri industriale de vânzare

În plus, am făcut opțiunile de leasing și cumpărare flexibile pentru a satisface nevoile dvs. individuale. Acest lucru vă permite să vă răspândiți costurile într-un mod care vă convine cel mai bine.

Proiectăm și instalăm copertine industriale într-o chestiune de zile. În plus, avem disponibilitatea de a închiria  timp de luni sau ani. Pentru aplicațiile pe termen scurt, puteți închiria pe bază de leasing operațional. În orice caz, pentru aplicațiile pe termen lung, oferim și un plan de leasing financiar, precum și o gamă de opțiuni de cumpărare.

Dacă doriți o soluție permanentă, avem de asemenea la dispoziție clădiri industriale pentru vânzare. Acestea sunt disponibile și într-o gamă de dimensiuni de la 100 la 20.000 m².

Pentru mai multe informații despre capacitățile noastre industriale sau pentru a vizualiza opțiunile de plată, nu ezitați să intrați în legătură. Sunați-ne la +40 720 528 077 și vă vom oferi o estimare gratuită în 24 de ore. Alternativ, ne puteți trimite un e-mail pe adresa: info@lauralu.ro