La Lauralu ne-am specializat în construirea de copertine industriale temporare funcționale, sigure și rentabile și de adăposturi în aer liber pentru întreprinderi în industria logistică și de transport competitivă, bazată pe costuri.

Lorry leaving a temporary Industrial canopy after being loaded
Clădirile noastre temporare industriale sunt potrivite pentru aproape o gamă nelimitată de aplicații. Este deosebit de util ca depozit pentru facilități de ambalare și instalații de asamblare. Alte utilizări includ: prelucrarea și expedierea mărfurilor, tunelurile de scanare și punctele de securitate, precum și încărcarea și descărcarea vehiculelor.

Toate componentele noastre sunt pre-fabricate offsite și nu au nevoie de fundație. Putem să planificăm, să livrăm și să asamblăm astfel încât să fiți pe deplin operațional în doar câteva zile. Putem construi pentru a se potrivi aproape pentru orice cerință, de la structuri de depozitare mici până la aeronave. Putem lega copertinele industriale temporare , creând astfel facilități suficient de mari pentru întreaga flotă.

 

Clădirile noastre temporare industriale se leagă de clădirea dvs. deja existentă și putem instala sisteme de iluminat care să permită utilizarea în permanență a spațiului. Doar comunicați-ne proiectele dvs. și noi îl vom personaliza special pentru cerințele dvs. de afaceri unice. Cu toate acestea, dacă se întâmplă în așa fel încât planurile dvs. să se schimbe vreodată, copertinele noastre se vor dezasambla și se pot muta cu ușurință.

Clădiri temporare industriale, personalizate

Mai întâi, oferim o gamă de soluții standard, disponibile pentru o instalare rapidă. În plus, proiectăm și livrăm copertine complet personalizate. Cu ocazia de a specifica absolut fiecare aspect al designului dvs., nu există nicio limită a soluțiilor pe care le putem oferi.

În ceea ce privește pereții, puteți alege din placări de oțel, panouri de perete din PVC groase sau panouri sandwich izolate din oțel. Acoperișul  poate fi din PVC cu un singur strat sau o membrană din poliester PVC termoizolantă.

două camioane fiind încărcate sub cladirile industriale temporare

Clădiri spre închiriere

Putem instala chiar și în doar două zile, peste un weekend, reducând astfel întreruperea funcționării dvs. Structurile noastre sunt disponibile pe bază de leasing operațional de la 6 la 48 de luni. Ca urmare a duratei contractului complet adaptabilă, puteți răspandi costurile în modul cel mai potrivit.

Clădiri spre vânzare

Dacă aveți nevoie de o soluție pe termen lung pentru facilitățile logistice, putem proiecta și instala clădire permanentă. În timp ce avem întotdeauna o gamă de soluții standard disponibile pentru o instalare rapidă, putem proiecta, livra și construi o clădire complet adaptată nevoilor dvs.

Pentru a afla cum soluțiile noastre vă pot ajuta în logistică și transport sunați-ne pe +40 720 528 077

Vom fi bucuroși să discutăm despre proiectul dvs. Alternativ, ne puteți trimite un e-mail pe info@lauralu.ro.