Aplicațiile și soluțiile noastre temporare pentru clădiri sunt disponibile pentru închiriere sau cumpărare. Cu o gamă de opțiuni flexibile de contract disponibile, sunteți liberi să distribuiți costul în modul cel mai potrivit.

Clădirile noastre temporare sunt potrivite pentru o mare varietate de aplicații industriale, comerciale și logistice. Funcțională, fiabilă și la fel de sigură ca și o clădire convențională.

Soluții de stocare

Structurile de stocare temporară reprezintă o soluție eficientă din punct de vedere al costurilor pentru spațiile de depozitare în afara amplasamentului. Într-o chestiune de zile, putem proiecta și construi clădiri de depozitare temporară în incinta dvs. în funcție de cerințele dumneavoastră specifice de spațiu și depozitare.

Soluții de depozitare

De peste 20 de ani am construit pentru companii din întreaga Europă. Lauralu oferă soluții de depozitare de înaltă calitate, permanente și temporare. În plus, ne-am specializat în furnizarea unor structuri personalizate, pe deplin operaționale într-un interval de timp foarte scurt.

Platforme de încărcare

Clădirile noastre flexibile de depozitare temporară pot fi suficient de mari pentru a crea compartimente de încărcare pentru vehicule de toate dimensiunile. Acestea pot include: remorcile HGV, remorcile duble sau chiar avioanele. În plus, datorită tehnologiei noastre modulare, putem adăuga spațiu suplimentar în orice moment.

Soluții logistice

Suntem specializați în proiectarea și instalarea de copertine și de adăposturi în aer liber pentru întreprinderi din industria logistică și de transport. Datorită acestui fapt, copertinele noastre industriale sunt potrivite pentru o gamă largă de aplicații logistice. Acestea includ: facilități de stocare, ambalare și etichetare; tunelur de scanare și încărcarea și descărcarea vehiculelor.

Soluții pentru producători

Putem construi structuri temporare suficient de mari pentru a găzdui o serie de facilități de producție. În plus, putem instala sisteme de ventilație, încălzire și răcire pentru a vă asigura respectarea tuturor reglementărilor aplicabile.

Soluții comerciale

We have supplied clients with a wide range of Temporary Building Applications including: Temporary sales, showrooms and offices.

For more information on our temporary building applications, give us a call on +40 720 528 077. Just tell us what you need and we will provide you with a free estimate within 24 hrs. Furthermore, you can email us at: info@lauralu.ro.