Jaguar Land Rover a avut acestă structură de încărcare de 308 m2, legată de depozitul existent. Aceasta oferă o superbă facilitate de descărcare acoperită la locul lor ocupat în Minworth.

 

 

Două depozite noi legate de fabrica Greenbrook Electricals din Harlow

Aici, la Lauralu, vă oferim o multitudine de opțiuni de depozitare industrială, care se potrivesc cerințelor dvs. individuale și bugetului. Disponibile pentru închiriere sau cumpărare putem proiecta, fabrica și instala în doar 6 săptămâni de la comanda până la finalizare. Și dacă sunteți în căutarea unui depozit sau a unei copertine, vă oferim o soluție completă la cheie pentru a vă satisface orice nevoie.

Vezi mai multe…

La Lauralu proiectăm, fabricăm și instalăm soluții pentru clădiri, oferind o alternativă ieftină la construirea tradițională într-o fracțiune de timp.

Lauralu a instalat un depozit de 25 de metri înălțime pentru Sovereign Packaging în Leighton Buzzard. Aceasta este o structură temporară cu 3 rulouri electrice și a fost finalizată în mai puțin de 4 săptămâni de la comanda până la finalizare.

Mai multe informații despre copertinele noastre

La Lauralu ne-am specializat în construirea de copertine industriale funcționale, sigure și rentabile și de adăposturi în aer liber pentru întreprinderi în industria logistică și de transport competitivă, bazată pe costuri și putem livra în timp foarte rapid.

 

Obțineți spațiul de stocare suplimentar de care aveți nevoie în decurs de 6 săptămâni, de la cotație până la finalizare.

Obțineți platforma de încarcare extinsă pentru a vă asigura că bunurile dvs. sunt sub acoperire înainte de vremea rea!

 

Sunați-ne acum pentru o estimare și vizită la fața locului GRATUITĂ

Vizitați site-ul nostru pentru mai multe informații despre tehnologia noastră modulară și să vorbiți cu experții pentru sfaturi de specialitate.

Estimare gratuită, fără obligații (faceți clic aici)