Sports Hall interior
  • Aveți nevoie de o instalație în timp ce sala de sport este renovată?

  • Aveți nevoie într-un timp rapid?

new sports hall in temporary building

Aici, la Lauralu, vă oferim o multitudine de opțiuni pentru sălile de sport temporare, care se potrivesc cerințelor dvs. individuale și bugetului. Disponibile pentru închiriere sau cumpărare putem proiecta, fabrica și instala în doar 5 săptămâni.

Și dacă sunteți în căutarea unei facilități complete a sălii sportive sau pur și simplu căutați să acoperiți un teren de baschet sau tenis, vă putem oferi o soluție completă la cheie pentru a vă satisface orice nevoie.

Și clienții noștri au descoperit nu numai că primesc o facilitate sportivă pentru școală și o sală pentru a fi utilizate pentru întruniri, examen sau spațiu de clasă, ci un bun valoros care poate fi închiriat cluburilor sportive din comunitate, câștigându-le venituri valoroase.

Directorul Școlii Mandeville, Andria Hanham, este încântată de noua facilitate a școlii:
„La Școala Mandeville am fost impresionați de la început cu munca lui Lauralu în planificarea, ridicarea și menținerea sălii noastre sportive temporare. Această clădire a însemnat că am reușit să continuăm curriculum-ul nostru sportiv, să organizăm adunări pentru grupuri mari de studenți, examene de probă pentru grupuri din toți anii școlari. Fără această facilitate am fi fost cu adevărat în dificultate și nu am fi făcut față pierderii sălii noastre de sport care se află în reparație de câteva luni „.
  

Citește articolul original

  • Podea sportivă – o gamă de opțiuni de pardoseală din stejar sau fag până la sistem de polipropilenă sau mochetă.
  • Marcajul liniilor – Badminton, Basketball, Netball, Volleyball– any combination to suit your needs.
  • Încălzire și răcire – Oferim sisteme de încălzire și răcire pentru a vă ajuta să gestionați temperatura optimă pentru orice activitate doriți.
  • Iluminare – de la standard la LED-uri de ultimă generație

Oferim, de asemenea, vestiare temporare, sisteme de alarmă, porți personalizate și o gamă de accesorii opționale pentru a vă satisface cerințele.